9 eenvoudige en volledig natuurlijke tips voor jeugdig ogende handen

jeugdige handen

Hoe vreemd het ook mag klinken, onze handen zijn meestal het eerste lichaamsdeel dat tekenen van veroudering vertoont. De dunne, kwetsbare huid van onze handen wordt blootgesteld aan agressieve zepen en reinigingsmiddelen en wordt bijna constant aan de zon blootgesteld, waardoor ze erg vatbaar zijn voor dezelfde droogte, ouderdomsvlekken en rimpels die de meesten van ons op ons gezicht willen voorkomen.

Verwant: Je nagelriemen hebben hulp nodig, en dit is de gemakkelijkste manier om ze te repareren

Maar gelukkig voor ons, hou je handen vast er zacht en jeugdig uitzien is geen rocket science. En u kunt het betaalbaar in uw eigen huis doen door een paar eenvoudige aanpassingen aan uw dagelijkse routine en algehele levensstijl aan te brengen. Dus zonder verder oponthoud, hier zijn 9 eenvoudige dingen die je kunt doen om jeugdiger ogende handen te krijgen of te behouden.

9 eenvoudige en volledig natuurlijke tips voor jeugdig ogende handen

jeugdige handen jeugdige handenSchuimende antibacteriële handzeep.

jeugdige handen jeugdige handenMaak de handscrub van je eigen tuinman.

jeugdige handen jeugdige handen jeugdige handenlichaams boter is een geweldige optie voor diegenen wiens handen al redelijk glad zijn, maar als ze serieuze hulp nodig hebben, probeer dan deze in de winkel gekochte lotion die wonderen doet op een ernstig droge huid.

jeugdige handengeranium olie Dit kan verschillende huidaandoeningen helpen verbeteren. Voeg 5 druppels geraniumolie toe aan 1 theelepel Rozenbottel olieen masseer het vervolgens een of twee keer per dag over uw handen. (Je kunt het ook voor het slapengaan aanbrengen en een paar katoenen handschoenen aantrekken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je dingen aanraakt met vette handen.) Lees meer over geraniumolie op de onderstaande link.

Lees verder: Dit is de ultieme olie voor je huid en haar (en meer!)

jeugdige handen

9. Eet een uitgebalanceerd dieet

Het eten van een uitgebalanceerd dieet met veel vitamines, antioxidanten en vetzuren zal je huid helpen voeden en een gezonde nagelgroei bevorderen. Als uw dieet weinig eiwitten en vitamines bevat, kunnen uw nagels broos worden en gemakkelijk schilferen of schilferen. Als u dieetbeperkingen heeft waardoor het moeilijk is om voldoende vitamines en antioxidanten via uw dieet binnen te krijgen, kan suppletie met een multivitamine helpen om uw handen en nagels in goede conditie te houden.

Hoe verzorg jij je handen?

creditSource link

Willemvk
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart