7 dingen die je moet schoonmaken met microvezeldoeken

Ze zeggen dat een arbeider zo goed is als zijn gereedschap, en ik geloof dat hetzelfde principe geldt voor schoonmaken! Je kunt een Oke werk met elk oud schoonmaakgereedschap, maar met het juiste gereedschap kunt u niet alleen een groot werk, maar doe het sneller en met minder inspanning. (Ik denk niet dat iemand van ons het erg zou vinden om tijd en moeite te besparen bij het schoonmaken, toch?)

En hoewel er veel schoonmaaktools zijn die uitblinken in bepaalde taken, wil ik me vandaag concentreren op één tool in het bijzonder: microvezeldoekjes. Microvezeldoeken zijn zacht genoeg voor delicate oppervlakken, maar ze hebben de grip en het absorptievermogen om rommel op te vangen zoals weinig andere gereedschappen dat kunnen.

Vandaag deel ik 7 verschillende schoonmaaktaken die ik alleen vertrouw op microvezeldoeken. En aan het einde van dit bericht denk ik dat je precies zult begrijpen waarom!

7 dingen die je moet schoonmaken met microvezeldoeken

microvezel

1. Douchewanden

Niet alleen zijn microvezeldoeken geweldig voor het schoonmaken van je douche, maar ze kunnen je ook helpen om hem schoon te houden. Gebruik na elk gebruik een microvezeldoek om uw douchewanden af ​​te vegen. Het neemt alle zeepresten en vocht op de muren op, waardoor zeepresten en meeldauw worden voorkomen.

Gebruik microvezeldoekjes samen met mijn dagelijkse douchereiniger om je douche er wekenlang prachtig schoon uit te laten zien.

microvezel

2. Ramen en spiegels

Als u uw ramen en spiegels schoonmaakt met microvezel, blijven ze super glanzend en streeploos. Voeg gelijke delen water en azijn toe aan een spuitfles, spuit het op je doek en gebruik het om je spiegels en ramen af ​​te vegen.

microvezel

3. Graniet, roestvrij staal en andere keukenoppervlakken

Microvezel is geweldig om elk oppervlak in uw keuken schoon te maken en te laten glanzen. Het laat uw stenen werkbladen glanzen en verwijdert vlekken en vegen van roestvrij staal. Mijn zelfgemaakte granietreiniger werkt geweldig op zowel steen als roestvrij staal, en je kunt leren hoe je het kunt maken via de onderstaande link.

Lees verder: Deze eenvoudige zelfgemaakte granietreiniger laat werkbladen schitteren

microvezel

4. Brillen

Gebruik een droge microvezeldoek om alledaagse vegen en vegen van uw bril en zonnebril te verwijderen. En voor die zeldzame gelegenheden dat je wat extra reinigingskracht nodig hebt om schoon te maken Echt besmeurde lenzen, kunt u thuis een geweldige lens- en schermreinigingsoplossing maken – volg de onderstaande instructies.

Lees verder: Maak je eigen schermreiniger voor centen!

microvezel

5. Glaswerk

Ziek van watervlekken op uw glazen en glaswerk? Poets ze gewoon op met een microvezeldoek! De doek neemt alle resten of minerale afzettingen op zonder dat er extra reinigingsmiddelen nodig zijn.

microvezel

6. Afstoffen

Microvezeldoeken zijn uitstekend geschikt om af te stoffen. U kunt een droge doek gebruiken om licht stof en vuil op te zuigen, of een vochtige doek gebruiken om dikker stof en vuil te verwijderen. En aangezien microvezel zo effectief is in het vasthouden van vuil, hoef je je geen zorgen te maken over het verspreiden van het stof zoals bij andere soorten stofdoeken.

microvezel

7. Morsen

Gebruik een droge microvezeldoek om gemorste vloeistoffen op te nemen – één doek kan net zoveel opnemen als een heel blikje frisdrank! U kunt ook een vochtige microvezeldoek gebruiken om gemorste droge ingrediënten op te ruimen, zoals meel, zout, enz. De natte vezels grijpen zelfs aan de kleinste deeltjes om het opruimen van gemorste vloeistoffen een fluitje van een cent te maken.

microvezel

Heeft u meer vragen over microvezel?

  • Benieuwd welke microvezeldoekjes ik gebruik? Ik zal niet zeggen dat ik niet bevooroordeeld ben, maar ik hou echt van mijn wafel geweven microvezel reinigingsdoekjes. Ze zijn dichter bij de grootte van een theedoek dan de meeste schoonmaakdoeken, dus je kunt er veel mee schoonmaken voordat ze vuil genoeg zijn om te worden gewassen. Ze zijn ook super absorberend!
  • Meer weten over wat microvezel eigenlijk is of hoe het werkt? Bekijk dit bericht: Dit is waarom microvezeldoeken het ultieme reinigingsgereedschap zijn
  • Bezorgd over de milieu-impact van microvezel? Het is een complexe kwestie, omdat ze ons wel helpen om te bezuinigen op wegwerpproducten zoals papieren handdoeken, maar ze zijn geen perfecte oplossing. Wanneer je microvezeldoeken wast, laten ze microvezels in het water vallen, wat een punt van zorg is omdat ze niet biologisch afbreekbaar zijn zoals natuurlijke vezels. U kunt echter de hoeveelheid verlies van uw microvezeldoeken tot een minimum beperken door ze alleen te wassen als dat nodig is op een delicate cyclus met koud water.

Maak je thuis schoon met microvezeldoeken?

Microfiber Reinigingsdoekje Flash Sale

Voor een zeer beperkte tijd kun je mijn favoriete Microfiber Reinigingsdoekjes krijgen voor 40% korting!

Tijdens deze uitverkoop zijn sets van 2 doeken slechts $ 11,99 per stuk (regelmatig $ 19,99) – of slechts $ 5,99 per doek. Wacht niet te lang, deze aanbieding loopt binnenkort af!

WINKEL NU

Aanbieding eindigt op 26-09-21 om 23:59 uur MDT. Geen couponcode nodig, korting weerspiegeld in de prijs.

creditSource link

Willemvk
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart