pompwagen met weegschaal
Palletwagen met weegschaal Jungheinrich AMW 22, stappen van 1 kg, enkelvoudige wielen van polyurethaan, Bestelnr. 119033 Jungheinrich.
Beschermingsklasse IP 65: elektronica in de weegschaal is beschermd tegen stof en water. Maximale hefhoogte van 205 mm gemakkelijk en eenvoudig met 5 x pompen bereikt. Verbeterd daalventiel: zo kunt u breekbare ladingen tot 1000 kg bijzonder fijngevoelig en/of gedoseerd dalen.
agv helmets belgium
Kern pompwagens / palletwagens met ingebouwde weegschaal.
Kern VFS 2T1 palletwagen met weegfunctie voor maximaal 2 ton. Kern BXS 600K-1M vloerweegschaal 600 kg 200 g. Kern BID3T-3LM Vloerweegschaal 3.000 kg 1.000 g. Kern VFB 2T-3 palletwagen met weegfunctie voor max. Kern VHB 2T1 palletwagen met weegfunctie voor maximaal 2 ton.
lamellen plafond
Pompwagen Wikipedia.
Een pompwagen wordt vaak gedifferentieerd op basis van wieluitvoering materiaalsoort en enkele of tandemlastwielen, maximale hefcapaciteit, afmeting en eventuele extra functionaliteiten bijv. In Nederland is de standaardafmeting van een handpalletwagen 115 54 cm. Wegen met een pomp of palletwagen bewerken. Een handpalletwagen kan worden voorzien van een weegsysteem. Het systeem is ingebouwd in de vorken van de palletwagen en weegt de goederen op de vorken. Zo is er geen aparte weegschaal nodig.
partytent
Pompwagen met weegschaal Pompwagens Opslag en handling Producten recypack.
Home Producten Opslag en handling Pompwagens Pompwagen met weegschaal. Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet. Pompwagen met weegschaal Draagvermogen 25, T. De kwalitatief hoogwaardige handpompwagen van Fetra Is voorzien van een stabiele dissel vervaardigd uit stalen buis voor een soepele teruggang in verticale positie.
kbc lening simulatie
Pallettrucks, pompwagens en palletwagen Manutan.
Een elektrische pompwagen voor efficiƫnter goederenvervoer. Met een elektrische pallettruck, ook wel elektrische pompwagen genoemd, wordt het vervoeren van goederen opeens een fluitje van een cent. Een elektrische palletwagen is dan ook ideaal als u regelmatig zware lasten moet vervoeren.
Pallettruck palletwagen Hefwerktuigen, heftrucks verreikers Koop of verkoop uw nieuwe en tweedehands machines en gereedschappen Werktuigen.nl.
Palletwagen Hoog model 1. Palletwagen wiel PT20NW 1. Palletwagenwiel Groot 1. Palletwagenwiel Klein 1. Palletwagen met weegsysteem 1. X10 hoogheffende pompwagen 1. wegende pompwagen 1 kg schaal 1. Pallettruck 1500 Kg 1. Palletwagen 2500 Kg 1. Palletwagen met weegschaal 1.
Fetra Palletwagen met weegschaal.
Meer uit deze categorie Opslag van klein materiaal, transport, sorteersystemen. Meer van Fetra. Frame en vorken met torsievrije schaalconstructie. Weegschaal met weegbereik 12000 kg, met een nauwkeurigheid van 2 kg. Afronding op 1 kg. LCD-weergave, touch-panel met AAN-/UIT-knop en tarraknop, voeding door 415V, AA-batterijen meegeleverd.
pompwagen met weegschaal Pallet Plaza.
Sorteer op prijs: hoog naar laag. Home / Producten getagged pompwagen met weegschaal. pompwagen met weegschaal. pompwagen met weegschaal. Een pompwagen, palletwagen of transpallet is een apparaat voor het verplaatsen van goederen op pallets. Het apparaat wordt vooral gebruikt in magazijnen en in vrachtwagens.

Contacteer ons