pompwagen wielen
EUROKRAFT Palletwagens kopen VINK LISSE Nederland.
Kies voor een pompwagen met extra lange vork indien er grote en zware goederen vervoerd moeten worden. De EUROKRAFT palletwagens komen standaard met een hefvermogen tot 2300 kg. Wilt u een hoger hefvermogen? Geen probleem, neem dan contact met ons op zodat wij een pallethefwagen voor u op maat kunnen maken. Onze pallethefwagens ook wel schaarhefwagen genoemd worden vrijwel direct geleverd, zodat u snel gebruik kan maken van alle voordelen aan de palletwagens. Een topkwaliteit pallethefwagens. EUROKRAFT is een van de huismerken van VINK LISSE. Kiest u voor een palletwagen van dit merk dan bent u verzekerd van een top kwaliteit en service. Wij bieden 10 jaar garantie op de pompwagens met een maximale service. Ook behoort nalevering van onderdelen tot de mogelijkheden bij deze pallethefwagens. Verder fabriceren wij deze hefwagens zelf waardoor wij maatwerk kunnen leveren om u de gewenste pallethefwagen te bezorgen. Wilt u later andere wielen kopen voor onder de pompwagens?
sea seo
Stuurwiel voor palletwagen.
Bouten voor remschoenen. Positie en markeringslampen. Stekkers en adapters. Wielen en velgen. Overig wielen en velgen. Banden en wielen. Bouten en moeren. Bok en zwenkwielen. Krui en steekwagen / Skelterwielen. Banden en toebehoren. Voor wielen en banden. Beitels en schaven.
verschillende leningen samenvoegen
Palletwagens.
Dit betekent dat het heffen van de palletwagen en het rijden zelf elektrisch gebeurt. Aan deze pompwagen zit een plateau bevestigd waar de bestuurder op kan staan zodat hij zelf ook mee kan rijden. Deze zijn vooral interessant wanneer er langere afstanden afgelegd moeten worden. Er zijn echter ook elektrische palletwagens zonder meerijdplateau. Deze werken in principe volledig hetzelfde als een elektrische palletwagen met meerijdplateau, alleen het meerijdplateau ontbreekt. Daarnaast zijn er nog meeneempompwagens. Deze kunt u makkelijk vervoeren in een bestelbus. Tot slot zijn er ook nog palletwagens met een hydraulisch systeem. Bij deze palletwagens is er minder kracht nodig om te kunnen pompen. Een ander voordeel van deze soort palletwagens is de gelagerde wielen die de noodzakelijke trekkracht verkleinen.
kruidvat printer
Wielen pallettruck.
U kunt kiezen uit enkele of bogie wielen, afhankelijk van het gebruik van de palletwagen. Bogie wielen zijn beter geschikt voor ongelijke vloeren. Als de belasting wordt verdeeld over meerdere wielen minder puntbelasting en punt wrijving, wordt de individuele wielslijtage verminderd.
werkuren bijhouden
Pompwagen 2500KG met PU wielen vork 1150mm LogistiekOnline.be.
btw gratis geleverd. Pompwagen comfort 2500KG met PU wielen vorklengte 1150mm. Pompwagen Comfort met PU wielen en een maximaal hefvermogen van 2500kg. De vork heeft een lengte van 1150mm en een breedte van 610mm. Het eigen gewicht van de pompwagen is 76kg.
termijnsparen
Vestergaard PV25R semi roestvrijstalen palletwagen.
Breedte over de vorken mm 520. Inrijhoogte mm 85 standaard. Hydraulische functies Nee. Hefsysteem Normale hefslag. Wielen voorzijde Nylon. Wielen achterzijde Nylon. Hoogte mm Nee. Batterij voltage V Nee. Cesab serie Nee. Er zijn nog geen reviews voor dit product.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
TGL FEH18, elektrische palletwagen, pompwagen. Otten Machines Gennep. Type: PalletstapelaarBrandstofsoort: ElektrischTransmissie: AutomaatBouwjaar: 2004Toepassingsgebied: Interne logistiekLedig gewicht: 280 kgHef. 17 november 2018 2114: Antwerpen. Wielsproeier / spuitmachine 150 liter. Spuitmachine 150 liter met twee rubberen wielen die de stabiliteit garandeert tijdens het gebruik op elk type terrein en grote oppervlakken.
Handpalletwagen 25, ton, lengte 1150 mm. polyurethaan wielen.
Door de uitrusting met PU wielen, rolt de palletwagen geruisloos, laat de handpalletwagen zich erg soepel besturen, heeft daardoor een goede wendbaarheid en kan het hoge lasten dragen tot 2500 kg. Door inzet van het enkele vorkwiel voorkom je dat de palletwagen zich snel vastklemt in de draaglatten onder de pallet.

Contacteer ons