pompwagen engels
Pompwagen: vertaling Nederlands Engels.
Home Woordenboeken Nederlands/Engels Zoek: pompwagen. Nederlandse en Engelse zoekresultaten voor: pompwagen. Uitgebreide vertaling voor pompwagen Nederlands in het Engels. pompwagen: Woord en zin splitter gebruikt. wagen: dare; risk; adventure; dare to; car; automobile; auto; horse cart; daring; venturing; risking; vehicle.
geld lenen simulatie
Pompwagen Wikipedia.
Een pompwagen, palletwagen of transpallet is een transportmiddel, al of niet handbediend, voor het verplaatsen van goederen op pallets. Het apparaat wordt vooral gebruikt in magazijnen en in vrachtwagens. De maximale hoogte waarop een pompwagen een vracht omhoog kan brengen is ongeveer 15 cm.
studentenjob antwerpen
Vertaling van pompwagen naar Engels, Duits, Frans en meer.
Vertaling voor pompwagen Nederlands. Hieronder vind je de vertalingen van het woord pompwagen in de meest populaire talen. Klik op een van de vertalingen om vertalingen van dat woord te bekijken.: vertaling pallet truck. Vertaal dit woord in nog meer talen Vertalingen woordenboek.
straalmachine
palletwagen vertaling Nederlands-Engels.
pompwagen Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pompwagen DE pompwagen ES pompwagen FR. Definities op Encyclo.nl: Pompwagen 1x. Vertalingen pompwagen NLEN. We hebben geen vertalingen voor pompwagen in Nederlands Engels.
pompwagen Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
expand_more Meer woordenboeken. pompwagen" vertalen Engels. pompwagen" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. pallet truck znw. Meer bij bab.la. In het Nederlands-Duits woordenboek zul je meer vertalingen vinden. comment Vraag om herziening. Galgje Galgje Zin in een spel?
pompwagen Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van pompwagen" in Engels. Zoek pompwagen in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. Plus onze eigen ladderwagen en pompwagen. Plus our own ladder truck and pumper." Bij de belading door een pompwagen wordt op één punt druk op het oppervlak uitgeoefend.
palletwagen Vertaling Nederlands-Engels.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.

Contacteer ons