pompwagen engels
pompwagen Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van pompwagen" in Engels. Zoek pompwagen in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. Plus onze eigen ladderwagen en pompwagen. Plus our own ladder truck and pumper." Bij de belading door een pompwagen wordt op één punt druk op het oppervlak uitgeoefend.
lenen
Pompwagen Dutch English Vertaling en Voorbeelden.
Zoeken door mens vertaalde zinnen. Credits Computervertalingen worden geleverd door een combinatie van onze statistische machinevertaler, Google, Microsoft, Systran en Worldlingo. Help bij het beoordelen van gelijkaardige zoekopdrachten: belading Nederlands Engels pompwagen Nederlands Engels één Nederlands Engels oppervlak Nederlands Engels uitgeoefend Nederlands Engels.
mazouttank opvullen
pompwagen Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pompwagen DE pompwagen ES pompwagen FR. Definities op Encyclo.nl: Pompwagen 1x. Vertalingen pompwagen NLEN. We hebben geen vertalingen voor pompwagen in Nederlands Engels.
jv-slotenservice.nl
pompwagen Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
expand_more Meer woordenboeken. pompwagen" vertalen Engels. pompwagen" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. pallet truck znw. Meer bij bab.la. In het Nederlands-Duits woordenboek zul je meer vertalingen vinden. comment Vraag om herziening. Galgje Galgje Zin in een spel?
persioensparen
Pompwagen Wikipedia.
Elektrische pompwagen met plateau. Een pompwagen, palletwagen of transpallet is een apparaat voor het verplaatsen van goederen op pallets. Het apparaat wordt vooral gebruikt in magazijnen en in vrachtwagens. De maximale hoogte waarop een pompwagen een vracht omhoog kan brengen is ongeveer 15 cm.
Vertaling van pompwagen naar Engels, Duits, Frans en meer.
Vertaling voor pompwagen Nederlands. Hieronder vind je de vertalingen van het woord pompwagen in de meest populaire talen. Klik op een van de vertalingen om vertalingen van dat woord te bekijken.: vertaling pallet truck. Vertaal dit woord in nog meer talen Vertalingen woordenboek.

Contacteer ons