playmobil brandweer pompwagen
Playmobil Brandweer pompwagen met licht en sirene 53.
Thema: City Action, brandweer pompwagen met licht en sirene. Geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar. 55.00, 1w offer_sdt_1_week. Playmobil 5363 Brandweer Pompwagen 67.45, 24u offer_sdt_24_hrs. Playmobil City Action Brandweer Ladderwagen 5362 1 Playmobil City Action Brandweer Ladderwagen 5362.
Pompwagen
Brandweer pompwagen met licht en sirene city action.
5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene. Playmobil Playmobil Reddingsdiensten. 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene. De pompwagen met sirene wordt niet alleen ingezet voor het blussen van de hevigste branden, maar heeft verder ook ander materieel aan boord voor reddingsoperaties.
elektrische fiets
bol.com Playmobil City Action: Brandweer Pompwagen 5363, PLAYMOBIL Speelgoed.
Playmobil City Action: Brandweer pompwagen. Ta tu ta tu, met spoed ga je door de straten heen! Er is brand uitgebroken. Help jij de brandweerman met het blussen van de brand? De pompwagen zorgt ervoor dat alle brandweerwagens genoeg water krijgen.
lening simuleren
bol.com PLAYMOBIL Brandweer pompwagen met licht en sirene 5363, PLAYMOBIL Speelgoed.
4 99 jaar. PLAYMOBIL City Action brandweer pompwagen met licht en sirene. De pompwagen met sirene wordt niet alleen ingezet voor het blussen van de hevigste branden, maar heeft verder ook ander materieel aan boord voor reddingsoperaties. De waterpomp is compatibel met de brandslang en de Afstandsbedieningsset RC Plus.
Brandweer pompwagen 9464 PLAYMOBIL België.
Startpagina Producten City Action Brandweer pompwagen. 5999, gratis verzending. 5999, gratis verzending. Met ingang van augustus. Artikel is momenteel niet beschikbaar. Multi-sound en knipperlicht 2 microbatterijen van 15, V nodig. Multi-sound en knipperlicht 2 microbatterijen van 15, V nodig. Afmetingen LxBxH cm: 28 x 13 x 16. Aanbevolen voor kinderen van 5 jaar en ouder. Wat u misschien ook interesseert.: Online Losse Onderdelen Service. Hoe onderdelen bestellen? 3D-catalogus Direct Service. Info / Bedrijfsinformatie. Over geobra Brandstätter Stiftung Co. Kies je land. Selecteer een officiële PLAYMOBIL website.
PLAYMOBIL Brandweer pompwagen met licht en sirene 5363 BESLIST.be Het grootste online winkelcentrum.
Playmobil City Action brandweer pompwagen met licht en sireneDe pompwagen met sirene wordt niet alleen ingezet voor het blussen van de hevigste branden, maar heeft verder ook ander materieel aan boord voor reddingsoperatiesDe waterpomp is compatibel met de brandslang en de Afstandsbedieningsset RC Plus120-deligGeschikt voor kinderen van 5 tot 10 ja.

Contacteer ons