pompwagen afmetingen
Palletwagen AM 30 Jungheinrich.
De Jungheinrich AM 30 is de ideale magazijnhulp" voor alle transportwerkzaamheden op korte afstanden. Met het extra grote draagvermogen van 3000 kg is de handpallettruck werkelijk universeel inzetbaar. Zowel voor zware lasten, als voor lasten met grote afmetingen. Hier komen de voordelen tot uiting.:
Autolening
pompwagen kopen bij Kruizinga.nl Franco Geleverd Nieuw Gebruikt Verhuur.
Nylon 5 Polyurethaan 4 Polyurethaan tandem 9 Rubber 5. Antraciet 12 Blauw 2 Geel 9 Rood 1 Zwart 1. Pompwagen, Transpallet, Pallettruck, Pompwagens, Palletwagen, Palletwagens, Pallettrucks, Handpallettruck, Pompkar, Handpalletwagen, Bt lifter. 1 t/m 25 van 28 artikelen. Aantal per pagina: 25.
zweedse puzzel
Hand palletwagens Jungheinrich PROFISHOP.
De handpalletwagen Jungheinrich AM 22, geluidsgeïsoleerd is bijzonder stil zodat u hem ook voor transport en leveringen in rustige zones kunt gebruiken. Zijn capaciteit is berekend voor lasten tot 2.200 kg die dankzij geluidsarme wielen en dempingsmatten stil worden getransporteerd.
stralen
Pompwagen Wikipedia.
Een pompwagen, palletwagen of transpallet is een transportmiddel, al of niet handbediend, voor het verplaatsen van goederen op pallets. Het apparaat wordt vooral gebruikt in magazijnen en in vrachtwagens. De maximale hoogte waarop een pompwagen een vracht omhoog kan brengen is ongeveer 15 cm.
Palletwagen 2500 kg 1150mm lepels de meest gangbare! Papro Palletwagens Nieuwegein.
Wendbaar op de kleine ruimte en in 90% van de gevallen de juiste keuze. Deze pompwagen is te gebruiken voor de meest gangbare pallets. Door de rubber stuurwielen en dubbel polyurethaan lastwielen is hij rustig over hobbelig terrein en zeer geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.
KELFORT PALLETWAGEN 2.500kg.
Steek, platform, palletwagens en toebehoren. Voorzien van zware hydraulische pomp, met overlastventiel. De vulopening van het hydraulisch systeem is eenvoudig bereikbaar. Zeer nauwkeurig zakken bij b.v. porselein en glas. Tandem vorkrollen en stuurwielen zijn bekleed met polyurethaan voor geluidloze voortbeweging.
standaard palletwagen.
Magazijn en serveerwagens. 2-Wanden wagens 3-Wanden wagens 4-Wanden wagens Platen wagens Kopwand wagen Duwwagen Etage wagen Houten bakwagen Platform wagen Rongen wagen Tafel wagen Serveer wagens. Universele steekwagen Inklapbare steekwagen Kratten steekwagen Trappen steekwagen Staalbuis steekwagen Stoelen steekwagen. Hijs en heftechniek.

Contacteer ons