pompwagen afmetingen
Hand palletwagen STILL Nederland.
De met gemarkeerde velden zijn verplicht. Hierbij verklaar ik dat ik accoord akkoord ga met het gebruik van mijn gegevens volgens de geldende wet op de Info betreffende de bescherming van persoonsgegevens. Vind hier de truck die aan uw eisen voldoet.
verlenglepels heftruck
KELFORT PALLETWAGEN 2.500kg.
Steek, platform, palletwagens en toebehoren. Voorzien van zware hydraulische pomp, met overlastventiel. De vulopening van het hydraulisch systeem is eenvoudig bereikbaar. Zeer nauwkeurig zakken bij b.v. porselein en glas. Tandem vorkrollen en stuurwielen zijn bekleed met polyurethaan voor geluidloze voortbeweging.
slot
Heftrucks Verkoop: Hand Palletwagen GTH T2500 Standaard T2500: Saltrans Verkoop Verhuur B.V. Heftrucks en Palletwagens.
Afmetingen in diverse maten en uitvoeringen beschikbaar. 530 x 1000 mm: geschikt voor het tillen van pallets in de lengte. 530 x 1150 mm: geschikt voor het tillen van pallets in de lengte. 680 x 950 mm: geschikt voor het tillen van pallets in de breedte. BTW per stuk ongeacht de afmetingen!
mazouttank verwijderen zonder attest
Playmobil 9464 Brandweer pompwagen, 4.
Omschrijving van 9464 Brandweer pompwagen. Op afstand bestuurbaar voertuig met een werkend waterkanon, licht en geluid 2 x 15, V AAA-batterijen vereist. Met veel opbergruimte voor de uitgebreide apparatuur. Maximaal vier figuren kunnen worden ondergebracht in de bestuurderscabine. Afmetingen: 28 x 13 x 16 cm l x b x h.
werkuren bijhouden
Wegende palletwagen tot 2 ton Pallettrucks / wagens Verreikers Heftrucks.
Of het nu gaat om een receptie voor een beperkt aantal genodigden, een personeelsfeest of een internationaal evenement, Boels Party Events biedt maatwerk oplossingen voor de tijdelijke behoefte aan evenementen artikelen, zoals table top, designmeubilair en keukenapparatuur. Naar de website.
lening aanvragen
Pallets BulkWiki.
Een pallet kan worden verplaatst met een pompwagen ook wel palletwagen genoemd of een vorkheftruck. De meest courante afmeting op het Europese vasteland is 80x120 cm, terwijl die in het Verenigd Koninkrijk praktisch enkel 100x120 cm is. 1 Pallets poolsysteem.
Vind palletwagens op Marktplaats.nl.
Te koop goed werkende pompwagen lekvrij. Te koop goedwerkende pompwagen gaat weg is overbodig bij ons zie fotos voor afmetingen. 4 electrische palletheffers BT. 4 electrische palletheffers bt het betreft opknappers, waarbij tevens de onderdelen m.b.t de technische staat moeten worden nagelopen totaalprijs: 2500 exclusief btw bel of app gerust voor meer informatie en de mogelijkheden op: 06 41 07 24 11.
Verkoop: Transportmiddelen: Diverse transportmiddelen Intern transport: TRANSPORT MIDDELEN: REMA Palletwagen / Pallettruck / Pompwagen JSK handelsonderneming.
REMA Palletwagen / Pallettruck / Pompwagen. Rema PTS-25TPP Pallettruck 1150 x 540 mm 2500 kg. De nieuwe REMA PT met Quick-Lift pomp type 25 is zeer wendbaar en gebruiksvriendelijk. Tandem-vorkrollen hebben de voorkeur bij het rijden over oneffenheden. Enkele vorkrollen worden veel in de transportsector toegepast. Quick-Lift pomp voor het snel aanheffen van pallets type 25. De pompunit is voorzien van een overlastbeveiliging. De chroomgecoate en gepolijste zuigerstang zorgen voor een lange levensduur van de cilinder. Breedte per vork mm 160. Veilige werklast kg 2500. Laagste stand mm 85. Uitvoering vorkrollen tandem. Hefhoogte mm 200. Afmetingen mm 1150 x 540.

Contacteer ons