pompwagen gebruikt
pompwagen zoeken Speurders.nl.
BT Lw13 MINIMOVER Palletwagen pompwagen pallettruck Type: Palletwagen Brandstofsoort: Elektrisch Tr. een maand geleden s hertogenbosch Noord-Brabant. Ruw terrein pompwagen Conhersa 1500kg met grote wielen. Conhersa Ruw terrein pompwagen om eenvoudig lading over gras of slechte verharding te kunnen vervoe.
backlink
Grobeco B.V. Intern Transport.
Pro Lifter L-serie Dankzij de Pro start techniek is er 67% minder inspanning vereist dan een standaard handpallettruck om de lading te verplaatsen. Lifter H-serie Hoogheffende pallettrucks met een hefhoogte van 80 cm. De palletwagens kunnen ook als extra werktafel gebruikt worden.
dakwerken mechelen
Palletwagens 123pallets.nl.
Extra korte palletwagens voor in vrachtautos. Palletwagens worden ook wel pompwagen of handpallettruck genoemd. Een hand pallettruck is ideaal voor het vervoer van bijvoorbeeld pallets over kortere afstanden. Palletwagens worden veel gebruikt in een magazijn en zijn ook ideaal voor in de vrachtwagen.
lening aanvragen
Elektrische Palletwagens.
Standaard specificaties: 1.150 mm vorken, Contactslot, Noodstop, Parkeerrem, Claxon, Batterij ontlaad indicator, Polyurethaan wielen looprollen, 24V 240Ah/5h traktiebatterij en inclusief laadstation, eventueel met stuurbekrachtiging en zijdelings batterij wisselen. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende types die we leveren.
lening
Huur nu uw palletwagen of elektrische pallettruck.
Tevens worden cookies gebruikt om het gebruik van de website te analyseren, om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren en voor de werking van social media plugins. Deze cookies worden in sommige gevallen geplaatst door derden.
Palletwagen/pompwagen kopen? Jungheinrich PROFISHOP.
De weegpalletwagen BASIC met 5 kg weegstappen is optimaal voor de eenvoudige bepaling van het gewicht. Met een capaciteit van 2000 kg, de robuuste constructie en de eenvoudig te gebruiken weegschaal kan hij bijvoorbeeld worden gebruikt voor de weging van inkomende goederen in uw bedrijf.
Palletwagen voordelig online kopen? Kwintwebshop.nl.
Onze palletwagens van RVS zijn van het kwaliteitsmerk Weldon. Palletwagens van Weldon zijn onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. RVS palletwagens worden over het algemeen voornamelijk gebruikt in de food sector. De palletwagens bij Kwint zijn voorzien van een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.
Tweedehands pallettrucks te koop Mascus Nederland.
TGL FEH18, elektrische palletwagen, pompwagen Laatste inspectie: 2018, Algemeen cijfer 1-5 1: slecht, 5: als nieuw: 4, Aantal vorige eigenaren: 1, Type: Elektrisch, CE marked: Ja, Maximale hefcapaciteit: 1800, Last zwaartepunt afstand: 60, Maximale hefhoogte: 20, Vorklengte: 120, Transmissie: Automaat, Accuspanning: 24, Accu jaar/maand: Verlengde cabine, Fabrikant lader: Filon, Laadspanning: 220, Aantal gestuurde wielen: Ja, Aangedreven wielen: Ja.

Contacteer ons