pompwagen lang
STILL Handpallettruck Shop STILL Belgiƫ.
first in intralogistics. 2018 STILL GmbH. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie.
Binaire puzzel
BT intern transportmachines.
BT heeft in 1946 de handpallettruck of pompwagen uitgevonden, zoals we die vandaag de dag kennen. Inmiddels heeft BT dus al een jarenlange ervaring en uitgebreide kennis opgebouwd om de beste palletwagens en pompwagens te produceren. Wist u dat er wereldwijd inmiddels meer dan 3.000.000 palletwagens verkocht zijn sinds de introductie van de BT palletwagen?
persoonlijke lening
Palletwagen 3000kg Palletwagens Hef en hijsmiddelen.
De Kwint Quality lijn staat garant voor een degelijk palletwagen. Het zeer sterke stalen frame staat garant voor jaren lang intensief gebruik. Deze Kwint palletwagen is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te gebruiken. Natuurlijk kent deze palletwagen net als elk product de Weldon kwaliteit.
lenen
Palletwagen 1 ton extra lang Pallettrucks / wagens Verreikers Heftrucks.
Palletwagen 1 ton extra lang. Pallettrucks / wagens. Palletwagen 1 ton extra lang. Een palletwagen is het voordelige en compacte alternatief voor een elektrische pallettruck. Eenvoudig in gebruik, ook als u niet dagelijks logistiek werk verricht. Handhydraulische uitvoering met bedieningshendel.
BT palletwagen BT pompwagen Pallettruck Twente.
Of u nou op zoek bent naar een nieuwe of een gebruikte BT palletwagen of pompwagen: bij Pallettruck Twente bent u voor beide soorten aan het juiste adres. En bij zowel de nieuwe als de tweedehands variant, garanderen wij een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.
lange palletwagen 1500mm Pallet Plaza.
Een pompwagen, palletwagen of transpallet is een apparaat voor het verplaatsen van goederen op pallets. Het apparaat wordt vooral gebruikt in magazijnen en in vrachtwagens. De maximale hoogte waarop een pompwagen een vracht omhoog kan brengen is ongeveer 15 cm.
BT Lifter L-serie LHM230 Standaard Pallettrucks pompwagens Betrouwbaar, robuust, sterk en zuinig. Verkoop Van der Kreeft Heftrucks.
Minimaal 10 jaar lang beschikbaarheid spare-parts. Oploopwielen voor makkelijk in en uitrijden lege pallets. Afgeronde vorkpunten voor makkelijk in en uitrijden. Geschikt voor het verplaatsen van ladingen voor alle soorten toepassingen, leveren BT pompwagens een complete serie innovatieve, flexibele oplossingen.
Palletwagen kopen bij Kruizinga.be Nieuw Gebruikt Verhuur.
Nylon 5 Polyurethaan 4 Polyurethaan tandem 9 Rubber 5. Antraciet 12 Blauw 2 Geel 9 Rood 1 Zwart 1. Laadvermogen kg: wis. Pompwagen, Transpallet, Pallettruck, Pompwagens, Palletwagen, Palletwagens, Pallettrucks, Handpallettruck, Pompkar, Handpalletwagen, Bt lifter. 1 t/m 25 van 28 artikelen.

Contacteer ons