kleine pompwagen
Elektrische Palletwagen P18 Climax.
Dankzij zijn kleine formaat past deze heel eenvoudig in smalle gangen. Deze energiezuinige elektrische pompwagen is milieuvriendelijk, wendbaar en eenvoudig in gebruik. Uitgerust met balanswielen die de stabiliteit van het toestel verhogen tijdens het draaien. Geleverd met een batterijontladingsindicator. Type bediening elektrisch.
immo vastgoed
Palletwagens Lopend te Besturen Palletwagen Yale.
Contact met dealer. Slimme, snelle en betrouwbare pallettrucks met lage heffunctie en een bewezen staat van dienst voor gebruik in kleine en drukke gebieden. Dankzij hun ontwerp kunnen de meelooptrucks uit de serie MP16-22 de productiviteit van uw bedrijf maximaliseren.
sea life
Palletwagen Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
Te koop aangeboden: Stapelaar / elektrische palletwagen / palletlift / pompwagen. Merk: JungheinrichSwift Type: EMB 10G-117-156E Specificaties. 16 augustus 2018 1823: Baarle-Hertog. Mini Electric pallettruck. Gegevens stapelaar van kleine omvang. Ideaal voor transport per vrachtwagen Het relatief lage gewicht en compacte afmetingen, is deze elektris.
lening
22 Gebruikersinstructie voor handpalletwagens of trucks De Arbocatalogus.nl.
Afhankelijk van het te vervoeren gewicht, de af te leggen afstand en de frequentie kan de gebruiker van een pompwagen fysiek te zwaar belast worden, waardoor kans op gezondheidsschade ontstaat. Een handpalletwagen is bedoeld voor horizontaal intern pallettransport. Hij heeft als voordeel dat hij zeer wendbaar is en zelfs in een kleine ruimte kan worden gebruikt.
vochtbestrijding
Pallettruck palletwagen Hefwerktuigen, heftrucks verreikers Koop of verkoop uw nieuwe en tweedehands machines en gereedschappen Werktuigen.nl.
Palletwagen 2000 kg elektrisch RVS 2. Palletwagen 2400 kg elektrisch 2. Palletwagen wielen 7. Pompwagen 1000 kg 0. Pompwagen 1500 kg 1. Pompwagen 2000 kg 23. Pompwagen 2000 kg RVS 2. Pompwagen 2000 kg weegschaal 8. Pompwagen 2500 kg 13.
Pallettrucks, pompwagens en palletwagen Manutan.
Palletwagens zijn de ideale keuze als uw werknemers regelmatig kleine vrachten moeten verplaatsen. Een handig hulpmiddel dus in het magazijn of de werkplaats die het transporteren van goederen een stuk gemakkelijker maakt. Palletwagens, ook wel pompwagen of pallettruck genoemd, zijn er in diverse soorten.
Elektrische Palletwagens.
Onze disselbestuurde heavy-duty pallettruck voor zwaardere lasten. Perfect voor het manoeuvreren van zware producten in kleine ruimtes. Standaard specificaties: 1.150 mm vorken, Contactslot, Noodstop, Parkeerrem, Claxon, Batterij ontlaad indicator, Polyurethaan wielen looprollen, 24V 240Ah/5h traktiebatterij en inclusief laadstation, eventueel met stuurbekrachtiging en twin-drive.
Korte Palletwagens Productgroepen Papro Palletwagens Nieuwegein.
Palletwagen 2500 kg 1000mm L / wielen-rubber/enkel poly. Palletwagen / pompwagen met korte lepels 1000mm. Geschikt voor in de kleine ruimte. Deze hand pallettruck heeft een enkel wiel in de lepels. Voor 1600: uur besteld de volgende werkdag in huis.

Contacteer ons