kleine pompwagen
Elektrische transpallet ETP Opleidingen en trainingen vakbekwaamheid De Coninck.
De opleiding veilig werken met de ETP duurt één halve dag en is bedoeld voor zowel werknemers met ervaring als zonder ervaring. Ook een opleiding veilig werken met de reachtruck volgt u via De Coninck MO. Opleidingen binnen De Coninck MO gaan steeds door in kleine groepen.
Myanmar
Semi-elektrische stapelaars.
Vorkhoogte 65mm Vo. Aluminium stapelaar 250 Cm. Aluminium Stapelaar Uitvoering: Capaciteit 181kg Max. Vorkhoogte 2500mm Min. Vorkhoogte 90mm Vor. Mini stapelaar Uitvoering: Capaciteit 120kg Max. Vorkhoogte 1050mm Min. Vorkhoogte 95mm Vorkleng. Kleine stapelaar 110 Cm. Mini-stapelaar Uitvoering: Capaciteit 150kg Max.
pizzakraam
Reachtruck en stapelaar JJ Lifter JJ Lifters.
Het zijn de ideale hulpmiddelen om pallets op de juiste plek te krijgen en te laden en te lossen. De machines zijn speciaal ontwikkeld voor smalle magazijnruimtes, vanwege de kleine draaicirkel. Een reachtruck kopen. De reachtrucks van East Power zijn speciaal ontworpen om eenvoudig en moeiteloos magazijnwerk uit te voeren.
lening
Hand palletwagen STILL Nederland.
HPS / HPT klein en wendbaar. De HPS / HPT is bijzonder geschikt voor de inzet in vrachtwagens, kleine magazijnen en op markten. De in en uitrijrollen met glijstrook onder de vorkpunten vereenvoudigen het opnemen van gesloten pallets. Tandem vorkwielen vergemakkelijken het rijden op oneffen vloeren.
werkuren bijhouden
Hand-pallet-pompwagen Archieven Avery Berkel.
Onze ruim 65 jarige ervaring op de Nederlandse weegmarkt verzekert u van kwaliteit, continuïteit en service! Bezoek ook Tanita. Weegschalen en body composition analyzers voor professionals en consumenten. Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies.
lening
Palletwagen online kopen Steekwagenverkoper.
De pompwagen is daarom niet geschikt voor het stapelen van pallets, maar wordt in de meeste gevallen gebruikt om binnen een magazijn of trailer een pallet van de ene naar de andere locatie te brengen. Op het handvat van de tiller zit een kleine hendel waarmee de druk van de hydraulische vloeistof wordt gehaald.
Elektrische pallettrucks.
De BT Levio P-serie combineert een hoog laadvermogen met de kleinste afmetingen in zijn klasse. Dankzij de kleine draairadius voor meer wendbaarheid en hoge snelheid zijn deze pallettrucks uitermate productief. Met het neerklapbare platform, opklapbare zijbeugels met een druk op een toets en verstelbare handgreep is deze machine eenvoudig te besturen, terwijl de functie Optimised Truck Performance en BT Powertrak veiligheid en stabiliteit bieden.
Bo-rent.
BORG met BDR BORG zonder BDR. BDR Brand-Diefstal Regeling. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn in euro, exclusief schade-afkoopregelingen, brandstofkosten, verbruiksartikelen, slijtagekosten, eventuele transportkosten en afhankelijk van de standaardkeuze rechts in het menu inclusief of exclusief btw. RESERVEER NU OVERZICHT.

Contacteer ons