kleine pompwagen
Elektrische palletwagen Jungheinrich.
Het compacte design maakt onze elektrische palletwagens ideaal voor het gebruik in kleine ruimtes zoals in vrachtwagens. De robuuste onderdelen als het massieve, stalen chassis, de brede vorken en de technische componenten zorgen dat de palletwagen altijd klaar is voor gebruik.
lening
Pallettruck palletwagen Hefwerktuigen, heftrucks verreikers Koop of verkoop uw nieuwe en tweedehands machines en gereedschappen Werktuigen.nl.
Voor informatie om een tweedehands pallettruck elektrisch of 2e hands palletwagen of occasie manueel pompwagen aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en Belgiƫ, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van pallettrucks en pompwagens contact opnemen.
Bank
Huur nu uw palletwagen of elektrische pallettruck.
Door intensieve samenwerking met diverse bouwmarktpartners in Europa stelt Boels ook de particuliere markt in staat gebruik te maken van tijdelijke professionele oplossingen. Het DIY assortiment bestaat voornamelijk uit kleine machines en gereedschappen die door de consument te gebruiken zijn.
mazouttank verwijderen
Pallettrucks, pompwagens en palletwagen Manutan.
Een handig hulpmiddel dus om de fysieke belasting van werknemers te verminderen en het intern transport efficiƫnter te maken. Palletwagens zijn de ideale keuze als uw werknemers regelmatig kleine vrachten moeten verplaatsen. Een handig hulpmiddel dus in het magazijn of de werkplaats die het transporteren van goederen een stuk gemakkelijker maakt. Palletwagens, ook wel pompwagen of pallettruck genoemd, zijn er in diverse soorten.
Handpalletwagen kopen? Jungheinrich PROFISHOP.
Zeer wendbaar in kleine ruimtes of in de vrachtwagen door korte voorbouwlengte Zeer wendbaar in kleine ruimtes of in de vrachtwagen door korte voorbouwlengte. Geoptimeerde hydraulica voor minder krachtsinspanning Geoptimeerde hydraulica voor minder krachtsinspanning. Stuurwiel materiaal: keuze uit 3 varianten.
Pallettrucks, pompwagens en palletwagen Manutan.
Handpalletwagen Toyota 2300 kg vork 800 mm. Pallettruck met korte vorken van 800 mm. Zeer solide voor intensief gebruik. Door de korte vorklengte ideaal om te manoeuvreren in kleine ruimtes, zoals in vrachtwagens. Klik hier voor meer informatie. Garantie: 3 jaar.
Korte Palletwagens Productgroepen Papro Palletwagens Nieuwegein.
Bestel / info. Palletwagen 2500 kg 800mm L / wielen-poly/enkel poly. Palletwagen met korte lepels 800mm. Geschikt voor in de kleine ruimte. Deze palletwagen heeft een enkel wiel in de lepels. Voor 1600: uur besteld de volgende werkdag in huis.
Palletwagen wielen Pallettruck palletwagen Hefwerktuigen, heftrucks verreikers Koop of verkoop uw nieuwe en tweedehands machines en gereedschappen Werktuigen.be.
Palletwagen 2000 kg elektrisch RVS 2. Palletwagen 2400 kg elektrisch 2. Palletwagen wielen 7. Pompwagen 1000 kg 1. Pompwagen 1500 kg 2. Pompwagen 2000 kg 23. Pompwagen 2000 kg RVS 2. Pompwagen 2000 kg weegschaal 13. Pompwagen 2500 kg 14.

Contacteer ons